Logga in som medlem Schedule

Din varukorg är tom

Gå tillbaka till butiken

Att tänka på när du yogar
med oss

Vilken klass ska jag välja?

Inför ditt första besök hos oss rekommenderar vi dig att välja en klass öppen för alla nivåer oavsett hur länge du yogat/tränat, detta är för att vårt koncept skiljer sig från många andra träningscenters. Vilka klasser det är framgår i varje klassbeskrivning, läs noggrant igenom beskrivningen så du vet vilken utrustning du förväntas ha med dig in på klassen.

Utrustning och kläder

All utrustning går att hyra eller köpa hos oss. Att hyra en yogamatta eller en handduk kostar 30 kr/gång, dessa går även att ha som tillval på sitt medlemskap. Vill man investera i en matta säljer vi JADE YOGAs och MANDUKAs ekovänliga kvalitetsmattor. Som medlem hos oss har du förmånliga priser då vi vill att alla som kommer till oss ska ha bra utrustning. Endast yoga/träningsutrustning är tillåten i salarna, allt annat måste lämnas i omklädningsrummen. Ta med ett hänglås eller hyr ett i receptionen.

Som klädsel gäller allmänt rena och fräscha kläder. Badkläder/bikini är ej tillåtet. Istället kan shorts (som täcker stussen) och linne alt sport-behå med fördel användas. Underkläder obligatoriskt.

Boka klass

Din första klass bokar du antingen genom att köpa en klass eller ett kort via webshopen, genom att maila oss eller komma på drop-in på studion. Säkrast är att boka i förväg så vi kan garantera en plats på klassen du vill gå på. När du blivit medlem hos oss få du inloggningsuppgifter och bokar i fortsättningen klasser via bokningssystemet.

När du besöker oss för första gången behöver du skriva in dig så kom minst 20 minuter innan passet. Eftersom vi är en privat medlemsklubb ber vi alla som tränar med oss uppvisa ID-handling första gången de besöker oss. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt.

Om du har bokat klass och behöver avboka den måste det ske senast 3 timmar innan passet. För personlig träning och behandlingar gäller avbokning senast 24 timmar innan bokad tid.

YS tillämpar 18 års gräns på alla våra klasser.

Att tänka på

Försök att komma lätt i magen – om du senast ätit 2 timmar innan passet brukar det vara lagom.

Yoga/träna i lagom tempo första gångerna så du vänjer dig. Yogar du för första gången hos oss, ställ dig i mitten eller bakre raden.

I salen råder det alltid tystnad, oavsett om det är före, efter eller under en pågående klass. Ha gärna i åtanke att vi är en befintlig studio med medlemmar som yogar/tränar här dagligen och det är därför viktigt att vi får hålla våra rutiner så alla kan njuta av sin upplevelse.

Kom alltid ren och fräsch till klassen. Undvik starka dofter som parfym eller liniment. Om du röker så var extra noga med att inte röka MINST 3 TIMMAR innan klassen så det hinner gå ur andedräkten.

Följ alltid lärarens instruktioner. Allt som sägs är för ditt bästa och med syftet att föra dig framåt så släpp det du tycker dig veta och kunna vid dörren och var elev till 100%.

Tänk på att komma i god tid till passet. Av respekt för våra medlemmar kan vi tyvärr inte släppa in någon i en klass efter att dörrarna har stängts.

Värmeyoga

Ha på dig rena lätta kläder då det är varmt i salen. Använd helst funktionsmaterial, undvik bomull.

Du behöver 1 stor handduk (ca. 50*100cm) att lägga på mattan, handduken blir dyblöt under passet. Ha med dig en separat duschhandduk.

Ta med en stor vattenflaska, 1,5 liter.

Klasser i rumstemperatur

Ha på dig bekväma kläder. Ta gärna med en tunn filt eller handduk till passet då du kan behöva den i vissa övningar.

Viktigast av allt, njut av din klass och berätta för oss om vi kan göra något för att förbättra din upplevelse!

Jag förstår

Den här sidan använder sig av cookies för att kunna förbättra din upplevelse.