Logga in som medlem Schedule

Din varukorg är tom

Gå tillbaka till butiken

Citat från
medlemmar

Här kan du läsa vad våra medlemmar skrivit om oss. Flera av omdömena kan du också finna på Google Reviews där du kan läsa ännu fler. Vill du lämna ett omdöme här? Maila info@yogastyrka.se.

Förändrat mitt liv, ryggproblemen bortblåsta!

YogaStyrka har förändrat mitt liv, sedan jag började yoga är mina ryggproblem som bortblåsta. Jag är jätteglad att jag anammat yogan i mitt liv och jag rekommenderar fler att prova!

En stor skillnad i mitt liv

Jag har nu gått regelbundet på Yogastyrka i ett år och upplever en stor skillnad i mitt liv. Tidigare har jag spelat fotboll och gått en del på gym vilket inte främjat min rörlighet då det alltid varit bekvämast att lyssna på de som sagt att stretching inte är nödvändigt. Idag förstår jag värdet av en god rörlighet, det är något som främjar både människans psykiska och fysiska välbefinnande.

Med alla fantastiska lärare på Yogastyrka får jag hela tiden de förutsättningar som behövs för att ta min practise vidare. Utbudet är brett och även kompletterat med styrkeklasser vilket gör att det går att få en allsidig träning som passar alla.

Smärtfri efter skada tack vare yogan

Har en bakgrund som ryttare på hög nivå men har länge lidit av stelhet och svåra smärtor efter ett fall. Med hjälp av yoga och akupunktur har jag blivit smärtfri och t.o.m. kunnat börja jogga igen!

Träningen som sätter guldkant på min vardag

För att kunna vara mitt bästa jag och leverera på mitt jobb som jag älskar behöver jag en plats att hämta både energi och lugn – YogaStyrka har blivit den platsen för mig. Med fantastiska engagerade tränare och roliga, utmanande klasser, ger Yogastyrka mig energi, träningsglädje och inre balans som ingen annan plats gjort tidigare. Träning känns aldrig mer som ett ont måste utan som en guldkant på vardagen som jag gör allt för att hinna med!

Underbar personal och personligt anpassad träning

Jag och min flickvän började på YogaStyrka för ett år sedan och det är det bästa vi har gjort! Vi har mycket erfarenhet från vanliga gym men på YogaStyrka får man allt, styrka, smidighet och inre balans. Dessutom är personalen helt underbara och mycket kunniga. Din yoga blir helt personligt anpassad.

Designer som älskar yogan

Har yogat nu i två år och gillar att yoga och matcha snygga kläder. Jag är väl en designer i hjärtat som trivs bland mina yogisar på YogaStyrka. Ska få med min sambo snart på träningen!

Stort utbud av klasser, supertrevliga instruktörer

Alltid rent och fräscht, varierande svårighetsgrad och supertrevliga yogainstruktörer. Bland det bästa är det stora utbudet på klasser. Även om man inte är en ”yogi” ut i fingerspetsarna finns t ex ”Stretch & Release” som varmt rekommenderas till dem som tillbringat mycket tid på gymmet eller i löpspåret och är skeptiska till klassisk yoga.

För första gången i mitt liv gillar jag att träna och ofta!

En studio där inget har lämnats åt slumpen. Inredningen är smakfull, yogamattorna av högsta kvalitet och lärarna extremt kompetenta. För första gången i mitt liv gillar jag att träna och ofta!

På grund av deras unika ledarskap åker jag från Järfälla dit och jag är inte ensam om det.

Välkomnade miljö, trevliga och kunniga ledare, välbemötande.
Jag har varit på många yogastudios men här har jag fastnat på grund av ledarnas kunnighet och att varje ledare är unik på sitt sätt.
På grund av deras unika ledarskap åker jag från Järfälla dit och jag är inte ensam om det.

Bra och duktiga instruktörer och fina lokaler.

Bra och duktiga instruktörer och fina lokaler. Min favoritklass är Hot Ashtanga. Rekommenderar varmt.

I encourage others strongly to try this hidden gem

Travelled with my daughter from London to YogaStyrka to have another practice with Per, who used to teach us for many years in England. He is by far one of the most dedicated and gifted teachers around, so clearly it was a great experience to do one of his Vinyasa-flow classes again. His teaching methods are absolutely unique and always challenging. The supercool studio is beautifully located and style-wise does not equal any other yoga studio. I encourage others strongly to try this hidden gem, as they will discover the ultimate refreshment for body and soul…..

Jag förstår

Den här sidan använder sig av cookies för att kunna förbättra din upplevelse.