Logga in som medlem
Schedule

Din varukorg är tom

Gå tillbaka till butiken

Att tänka på när du yogar
hos oss

Vilken klass ska jag välja?
Vissa klasser kräver en del förkunskaper medan andra är öppna för alla nivåer. Till några av klasserna är det obligatoriskt att ha med sig viss utrustning. Läs därför igenom klassbeskrivningarna noggrant så att du är förberedd.

En yogamatta behöver du när du yogar. Du kan hyra en för 30 kr/gång alternativt köpa en hos oss. Vi säljer JADE YOGAs och MANDUKAs ekovänliga kvalitetsmattor i olika färger. Som medlem hos oss kan du dra fördelen av förmånliga priser på mattor och annat eftersom vi vill att alla som yogar hos oss ska ha bra utrustning.

Ett hänglås behövs så du kan låsa in dina saker i skåpet i omklädningsrummet. Om du saknar ett kan du köpa ett hänglås hos oss för 50 kr. Endast yoga-utrustning är tillåten i salarna, allt annat måste lämnas i omklädningsrummen.

Försök att komma lätt i magen, dvs inte proppmätt. Om du senast ätit 2 h innan passet brukar det vara lagom.

Yoga på i lagom tempo första gångerna så du vänjer dig vid yogan. Yogar du för första gången hos oss, ställ dig i mittenraden eller den bakre raden.

I yogasalen råder det alltid tystnad, oavsett om det är före, efter eller under en pågående klass. Ha gärna i åtanke att vi är en befintlig yogastudio med yogisar som yogar här dagligen och det är därför viktigt att vi får hålla våra rutiner till punkt och pricka så alla kan njuta av sin yogaupplevelse.

Följ alltid lärarens instruktioner till punkt och pricka. Allt som sägs är för ditt bästa och med syftet att föra dig framåt så släpp det du tycker dig veta och kunna vid dörren och var elev till 100%.

Tänk på att komma i god tid till passet. Av respekt för de som yogar kan vi tyvärr inte släppa in någon i en klass efter att dörrarna väl har stängts. När du bokar din första klass hos oss vill vi att du gör det senast 24 h innan passet, detta så vi kan säkerställa att det finns plats för dig. All bokning av prova på-klasser sker via hemsidans bokningsformulär. Medlemmar bokar via bokningssystemet.

När du besöker oss för första gången behöver du skriva in dig vilket tar några minuter så kom minst 20 minuter innan passet eftersom det kan vara mycket folk i lobbyn innan passen. Eftersom vi är en privat medlemsklubb ber vi alla som tränar med oss uppvisa ID-handling första gången de besöker oss. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt.

Som klädsel gäller allmänt rena och fräscha kläder. Badkläder/bikini är ej tillåtet. Istället kan shorts (som täcker stussen) och linne alt sport-behå med fördel användas. Underkläder obligatoriskt.

Kom alltid ren och fräsch till yogaklassen. Undvik starka dofter som parfym eller liniment. Om du röker så var extra noga med att inte röka MINST 3 TIMMAR innan klassen så det hinner gå ur andedräkten.

YS tillämpar 18 års gräns på alla våra yogaklasser.

Om du har bokat klass och behöver avboka den måste det ske senast 3 h innan passet. För personlig träning och behandlingar gäller avbokning senast 24 h innan bokad tid.

Värmeyoga

Ha på dig lätta kläder då det är varmt i salen.

Du behöver 1 stor handduk (ca. 50*100cm) att lägga på mattan, räkna med att handduken blir dyblöt under passet. Ha med dig en separat handduk för duschningen. Vi hyr ut våra egna handdukar i skön bomull för 30 kr/st.

Du kommer att behöva en stor vattenflaska. Vi säljer flera olika sorters vatten i studion.

Klasser i rumsteperatur

Ha på dig bekväma kläder som du kan vara rörlig i. Ta gärna med en tunn filt eller handduk till passet då du kan behöva den i vissa övningar.

Viktigast av allt, njut av din klass och berätta för oss om vi kan göra något för att förbättra din upplevelse!

Jag förstår

Den här sidan använder sig av cookies för att kunna förbättra din upplevelse.