Logga in som medlem Schedule

Din varukorg är tom

Gå tillbaka till butiken

Våra
priser

 • YS EXPERIENCE – 30 day trial card

  Köp
  1800kr

  Läs mer

  YS EXPERIENCE – 30 day trial card

  Funderar du på om YogaStyrka är rätt för dig? När du köper ditt första 30 dagars kort erbjuder vi dig, utöver de schemalagda klasserna, möjligheten att ta del av vårt individuellt anpassade koncept som vi med framgång använder vid personlig träning.
  För att möjliggöra en personlig kost- och träningsplan efter dina egna förutsättningar och önskemål gör vi först ett enklare styrke- och rörlighetstest samt en fettmätning som tillsammans ger oss information om kroppens aktuella status. Dina fettdepåer visar hur vi enkelt kan optimera och strukturera upp en kostplan efter just dina behov. Kroppens aktuella styrka och rörlighet berättar vilken typ av pass du bör prioritera och hur ditt träningsschema ska planeras för att snabbast nå dina mål.
  Vi har även gjort en kul goodiebag med våra bästa produkter som du också får med dig. Allt för att maxa dina resultat och du ska tycka att det är kul att träna. Vi tycker träning är en hederssak och är glada att få träna dig!

   

 • Årskort, månadsbetalning via autogiro

  Köp
  1300kr

  Läs mer

  1 300 kr per månad med en bindningstid över 12 månader, ger dig tillgång till samtliga klasser. Vårt mest prisvärda kort som även innefattar en kroppsmätning (14 punkts mätning) och ett individuellt anpassat kost- och träningsschema.

 • Årskort, fördelar med helårsbetalning

  Köp
  15600kr

  Läs mer

  Årskortet är vårt mest prisvärda kort och ger dig tillgång till samtliga klasser. Kortet innefattar även en kroppsmätning (14 punkts mätning) och ett individuellt anpassat kost och träningsschema. När du betalar hela beloppet vid ett tillfället erhåller du möjlighet om frysning av kort, antingen 60 dagar i följd vid ett tillfället eller 30 dagar i följd vid två tillfällen.

 • 10-gångerskort

  Köp
  2200kr

  Läs mer

  Med 10-gångerskortet kan du boka dina klasser via nätet eller vår app. Giltigt 24 månader från inköpsdatum och inte bundet till en specifik person.

 • 30 dagars kort

  Köp
  1800kr

  Läs mer

  1800kr per månad ger dig tillgång till samtliga klasser. Du kan välja att antingen köpa 30 dagar i taget eller lägga upp kortet via autogiro utan bindningstid.

 • Personlig träning 55 min

  Köp
  990kr

  Läs mer

  Anpassa din träning efter ditt egna schema och önskemål. Du väljer träningsform och även vem du vill träna med. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi tycker att du ska lägga upp din träning.

 • Vinyasa Workshop 7 sep 2019

  Köp
  390kr

  Läs mer

  7 september kl 11:00-13:00

  Lärare: Elin Voltaire

  Pris: 390 Kr

  ”Move with your breath, create flow”. Under denna workshop fördjupar vi oss i Vinyasayogan. Vi fokuserar på att hitta ett flöde där dina rörelser blir ett med dina andetag.

 • Bikram Workshop 29 sep

  Köp
  390kr

  Läs mer

  29 september kl. 13:00-15:30

  Lärare: Fanny Hultman

  Pris: 390kr

  Fördjupa dina kunskaper och förbättra din practice inom Bikram Yoga! Vi går igenom:

  -Varför Bikram?

  -Grundläggande steg-för-steg genomgång av positioner och andningsövningar.

  -Tips och trix

  -Frågor och svar

  -Personlig feedback

Övriga priser

 • Hyra matta, handduk, klädesplagg, per st.
 • 40 kr
Jag förstår

Den här sidan använder sig av cookies för att kunna förbättra din upplevelse.