Logga in som medlem Schedule

Your cart is currently empty.

Return to shop

Our
prices

 • YS EXPERIENCE – 30 day trial card

  Buy
  1800kr

  Read more

  YS EXPERIENCE – 30 day trial card

  Funderar du på om YogaStyrka är rätt för dig? När du köper ditt första 30 dagars kort erbjuder vi dig, utöver de schemalagda klasserna, möjligheten att ta del av vårt individuellt anpassade koncept som vi med framgång använder vid personlig träning.
  För att möjliggöra en personlig kost- och träningsplan efter dina egna förutsättningar och önskemål gör vi först ett enklare styrke- och rörlighetstest samt en fettmätning som tillsammans ger oss information om kroppens aktuella status. Dina fettdepåer visar hur vi enkelt kan optimera och strukturera upp en kostplan efter just dina behov. Kroppens aktuella styrka och rörlighet berättar vilken typ av pass du bör prioritera och hur ditt träningsschema ska planeras för att snabbast nå dina mål.
  Vi har även gjort en kul goodiebag med våra bästa produkter som du också får med dig. Allt för att maxa dina resultat och du ska tycka att det är kul att träna. Vi tycker träning är en hederssak och är glada att få träna dig!

   

 • Handstående Workshop 26 maj

  Buy
  390kr

  Read more

  Med våra lärare Elin Voltaire och Fanny Hultman. 

  För dig som vill lära dig stå på händer! Nivån är grundläggande. Vi kommer gå igenom för handståendet relevant uppvärmning, styrka- och rörlighetsövningar, teknik och såklart stå massor på våra händer! Ni får även med er ett träningsprogram så att ni kan fortsätta öva efteråt.

   

  SÖNDAG 26 MAJ

  Kl 11.00-13.00

  PRIS: 390 Kr

 • BOOTCAMP 2019

  Buy
  3499kr

  Read more

  Sätt intentionen med YogaStyrkas bootcamp! Med start 19 maj erbjuder vi ett utmanande och roligt bootcamp för alla er sm vill bli starkare, uthålligare och förbättra sommarformen! 

  Detta ingår:

  – 16 st träningspass

  – 4 st 14 punkts fettmätningar

  – Individuell kostplan med kostrådgivning/feedback varje vecka

  – Goodiebag

  När: 19/5 – 16/6 2019

  Pris: 3499 Kr

 • Årskort, månadsbetalning via autogiro

  Buy
  1300kr

  Read more

  1 300 kr per månad med en bindningstid över 12 månader, ger dig tillgång till samtliga klasser. Vårt mest prisvärda kort som även innefattar en kroppsmätning (14 punkts mätning) och ett individuellt anpassat kost- och träningsschema.

 • Årskort, fördelar med helårsbetalning

  Buy
  15600kr

  Read more

  Årskortet är vårt mest prisvärda kort och ger dig tillgång till samtliga klasser. Kortet innefattar även en kroppsmätning (14 punkts mätning) och ett individuellt anpassat kost och träningsschema. När du betalar hela beloppet vid ett tillfället erhåller du möjlighet om frysning av kort, antingen 60 dagar i följd vid ett tillfället eller 30 dagar i följd vid två tillfällen.

 • 10-gångerskort

  Buy
  2200kr

  Read more

  Med 10-gångerskortet kan du boka dina klasser via nätet eller vår app. Giltigt 24 månader från inköpsdatum och inte bundet till en specifik person.

 • 30 dagars kort

  Buy
  1800kr

  Read more

  1800kr per månad ger dig tillgång till samtliga klasser. Du kan välja att antingen köpa 30 dagar i taget eller lägga upp kortet via autogiro utan bindningstid.

 • Personlig träning 55 min

  Buy
  990kr

  Read more

  Anpassa din träning efter ditt egna schema och önskemål. Du väljer träningsform och även vem du vill träna med. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi tycker att du ska lägga upp din träning.

 • Workshop Movement Mapping 14-16 juni

  Buy
  6000kr

  Read more

  Justin Wolfer yoga workshop, läs mer här

  14 – 16 juni 2019

Other prices

 • Rent 1 mat, 1 towel or clothes per garment
 • 40 SEK
I understand

This website uses cookies to ensure you get the best experience.